LOTUS rýže jasmínová 1kg (GAO BUC TRANH) - Jasmínová rýže, Thajsko. Nížinná rýže z Thajska, je přirozeně bezlepková. Má jemnou chuť s voňavým nádechem jasmínu, je lehce stravitelná. Typem je to dlouhozrná rýže s vysokou lepivostí. Příprava: Vhodná pro přípravu tradičních asijských pokrmů a dezertů. Rýži si můžete dochutit octem, jogurtem, nebo ji na cibulce orestovat a poté v osolené vodě uvařit do měka. Recept: Jasmínovou rýži důkladně propláchneme ve vlažné vodě. Dáme do hrnce a k 1 litru rýže... Celý popis
Koupit za 89 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
LOTUS rýže jasmínová 1kg (GAO BUC TRANH)
Doprava:
89 Kč
Skladem
89 Kč
Koupit za 89 Kč
Popis
LOTUS rýže jasmínová 1kg (GAO BUC TRANH) - Jasmínová rýže, Thajsko.
Nížinná rýže z Thajska, je přirozeně bezlepková. Má jemnou chuť s voňavým nádechem jasmínu, je lehce stravitelná. Typem je to dlouhozrná rýže s vysokou lepivostí. Příprava: Vhodná pro přípravu tradičních asijských pokrmů a dezertů. Rýži si můžete dochutit octem, jogurtem, nebo ji na cibulce orestovat a poté v osolené vodě uvařit do měka. Recept: Jasmínovou rýži důkladně propláchneme ve vlažné vodě. Dáme do hrnce a k 1 litru rýže přidáme 1,5 litru studené vody. Dáme na plamen a čekáme, až voda začne vřít. Poté na mírném ohni necháme necháme cca. 15 minut dusit do odpaření - asi 15 minut. Nakonec rýži promícháme (nejlépe hůlkami) a necháme zakryzou ještě pár minut dojít.
Jasmínová rýže má po uvaření trojnásobně větší objem. Nevařte více než je nutné!
Tipy:- Jasmínová rýže má po uvaření trojnásobně větší objem. Nevařte více než je nutné!- Rýži před vařením krátce osmahneme na horkém oleji (na cibulce), teprve poté dolejeme vodou a vaříme- Jasmínovou rýži můžeme zalít zeleninovým vývarem, vhodné k bílému masu a rybám.- Pokud chcete použít hůlky, nechte rýži před vařením 30 minut namočenou ve vodě, bude jemně lepkavá.- Rýžové mléko - kaše - nechte rýži namočenou 30-60 minut ve studeném mléce a povařte.- Nejlepší účinek pro naše zdraví je v kombinaci s panenským olivovým olejem, lze použít i jiný zdravý olej Hmotnost: 1kgPůvod: Thajsko
Nížinná rýže z Thajska, je přirozeně bezlepková. Má jemnou chuť s voňavým nádechem jasmínu, je lehce stravitelná. Typem je to dlouhozrná rýže s vysokou lepivostí. Příprava: Vhodná pro přípravu tradičních asijských pokrmů a dezertů. Rýži si můžete dochutit octem, jogurtem, nebo ji na cibulce orestovat a poté v osolené vodě uvařit do měka. Recept: Jasmínovou rýži důkladně propláchneme ve vlažné vodě. Dáme do hrnce a k 1 litru rýže přidáme 1,5 litru studené vody. Dáme na plamen a čekáme, až voda začne vřít. Poté na mírném ohni necháme necháme cca. 15 minut dusit do odpaření - asi 15 minut. Nakonec rýži promícháme (nejlépe hůlkami) a necháme zakryzou ještě pár minut dojít.
Jasmínová rýže má po uvaření trojnásobně větší objem. Nevařte více než je nutné!
Tipy:- Jasmínová rýže má po uvaření trojnásobně větší objem. Nevařte více než je nutné!- Rýži před vařením krátce osmahneme na horkém oleji (na cibulce), teprve poté dolejeme vodou a vaříme- Jasmínovou rýži můžeme zalít zeleninovým vývarem, vhodné k bílému masu a rybám.- Pokud chcete použít hůlky, nechte rýži před vařením 30 minut namočenou ve vodě, bude jemně lepkavá.- Rýžové mléko - kaše - nechte rýži namočenou 30-60 minut ve studeném mléce a povařte.- Nejlepší účinek pro naše zdraví je v kombinaci s panenským olivovým olejem, lze použít i jiný zdravý olej Hmotnost: 1kgPůvod: Thajsko